Diverse opslagruimten en aanhangers huren

Diverse opslagruimten en aanhangers huren

Bent u op zoek naar opslagruimten of aanhangers om spullen in te bewaren of mee te vervoeren? Ook dan bent u bij Spapens Verhuur aan het juiste adres. Wij verhuren alle producten die u nodig kunt hebben.

Een kantoorunit en opslagcontainer huren in Breda of Oosterhout

Een kantoorunit wordt ook wel bureelcontainer of kantoorcontainer genoemd. Het is de ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting voor het bedrijfsleven. Wij verhuren de beste kantoorunits voor een scherpe prijs. Gaat uw kantoor bijvoorbeeld verhuizen, dan kunt u goed bij ons terecht. Ook voor de opslag van uw spullen, zit u goed bij Spapens Verhuur. Wij verhuren namelijk ook opslagcontainers. Hier kunt u alle spullen die u tijdelijk op moet slaan tijdens het verhuizen of verbouwen van uw kantoor in kwijt.

326_0-removebg-preview

Bekijk hier de huurmogelijkheden:

Vrachtwagen huren nabij Tilburg

Wanneer u wilt verhuizen, kan het natuurlijk zomaar zijn dat u uw spullen het liefst zelf vervoerd. Dat kan met een van de vrachtwagens van Spapens Verhuur. Wij verhuren vrachtwagens van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarbij controleren wij onze vrachtwagens regelmatig, zodat u zeker weet dat u veilig de weg op kunt.

Een aanhanger huren nabij Breda, Oosterhout of Tilburg

Wanneer u niet zo veel spullen hebt om te vervoeren en dus niet direct een vrachtwagen wilt huren, kunt u erover nadenken om een aanhanger te huren. Onze aanhangers hebben stuk voor stuk een goede ligging op de weg, waardoor u altijd veilig op pad kunt. Daarbij hebben wij de keus uit verschillende aanhangers, zoals een aanhanger met een gesloten opbouw, voor het geval dat het slecht weer is.

Toiletwagen huren in Tilburg, Hoogstraten of Turnhout

Hebt u een evenement, begint u aan een groot bouwproject of hebt u om een andere reden een toiletwagen nodig? Deze kunt u gemakkelijk huren bij Spapens Verhuur. Onze toiletwagens zijn zo ingericht dat deze gemakkelijk schoon te houden zijn. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat al onze toiletwagens na de verhuur goed gereinigd worden, waardoor u altijd een brandschone toiletwagen huurt.

trailer-1581033_640

Aarzel niet contact op te nemen

Wilt u meer weten over onze producten, of hebt u nog vragen over het huren van een van onze producten? Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt voor al uw vragen gemakkelijk contact met ons opnemen, wij helpen u dan met plezier verder.